Want to grow your business? We've launched a Customer Success Marketing platform at Waymark.
Learn More

Math Craenmehr

Troubadour, Glimlachbezorger, Muzikant

at

Troubadour, Glimlachbezorger, Muzikant

Welcome to your profile!

We're hard at work collecting reviews from your clients. Check back soon to read your reviews.

About Math Craenmehr

Als Troubadour Math heb ik de afgelopen decennia voor vele mensen mogen zingen. Repertoire;
Nederlandse, Dialect, Duitse liedjes. Laagdrempelig, altijd aangepast aan het gezelschap.

Featured Reviews About Math Craenmehr

Math Craenmehr's Mutual Friends

Log in to to see if you and Math have any mutual friends!

Reviews about Math Craenmehr

Your Friend
5

Gistermiddag hebben we kennis gemaakt met Math via Erato muzikaal contact.. Prachtig zoals hij het contact aangaat met de gasten.Zo ongedwongen en open. Soms een woord waarop iedereen begint te zingen ;kippenvel ! En het grootste compliment krijg je van een gaste die met een grote glimlach bij thuiskomst zegt ;Wie haj det gedocht det zonne Melderse jong mich zonne schonne middag koos bezorge ! Prachtig ,daar doen we het toch allemaal voor ..gr team Gasterij Bergetbaan SevenumSee MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Woensdag 25 februari 2015 was onze jaarlijkse wintermiddag georganiseerd voor de gasten van de zonnenbloem. Math verzorgde voor ons de muzikale omlijsting. Wat een kanjer is dat. Ook tijdens de woorddienst waarmee de middag begonnen werd zorgde hij voor de muzikale begeleiding.
Tijdens de koffie met gebak, hapje en drankje kreeg hij met zijn liedjes de hele groep enthousiast en werd er volop meegezongen. Dit mede door de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen waar ook veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Dus als je een leuke middag wilt hebben, haal Math in huis.
Math, namens alle gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, hartstikke bedankt.
See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math heb ik leren kennen als een bijzondere man die dicht bij de mensen staat .
De zorg afhankelijke mensen hebben zijn bijzondere aandacht. Hij doet dit op zijn eigen ontwapende manier als lid van Um & Um,Erato en natuurlijk Troubadour Math !

“ Wat je geeft is wat je krijgt “.

Dit gezegde klopt voor Math .Heel veel liefde ,vriendschap en betrokkenheid ontvangt hij van de mensen voor wie hij zingt.
Dat maakt Math een uniek mooi mens die ook deze liefde voor zijn publiek uitstraalt.
Een artist met een warme menselijke uitstraling met een groot vermogen om zich gevoelsmatig in iemand anders in te leven.

See MoreRead Less"

Math's Reply

Petri Vullings 6 februari om 18:36
Heel bijzonder wat Math kan bereiken met zijn liedjes. Vlak bij de mensen en leuke samenzang. Je moet wel meezingen. Vooral voor de oudere mens is dit erg leuk!

Your Friend
5

Je inlevingsvermogen en mensenkennis moet wel enorm groot zijn, want je weet altijd precies de juiste snaar te raken. Ik zie het aan de mensen bij het beluisteren van de muziek van Um&Um, maar ook wanneer je als troubadour op pad gaat. Maar, ik heb het ook zelf ervaren toen je gewoon in de kamer aan de tafel met een 'tas' koffie en je gitaar die liedjes liet horen die we voor het afscheid van schoonvader in gedachte hadden. En je wist zelfs een eigen liedje van schoonvader op jouw eigen mooie wijze te brengen. Jij hebt 'het'!See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Gisteren een zeer inspirerend mens ontmoet bij de opnames van het tv-programma Aan tafel met Pieter. Math Craenmehr. Samen met Sjraar Peetjens gaf hij een prachtig optreden met oude Venloose liedjes. De liefde voor muziek en de levenslust spat er vanaf. Dus heb je een feestje of is je vrouw jarig en wil je haar eens echt verrassen? Met zijn gitaar kreeg Math gisteren het Parkhotel in Horst stil. Dus op ieder ander feest gaat dat zeker ook lukken. Kijk op www.facebook.com/aantafelmetpieter om meer te zien van Math Craenmehr!See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Hoi Math, het is altijd fijn om mensen als jou te ontmoeten. Gewoon, genne flauwekul en altijd oor en oog hebben voor anderen. Jouw passie voor muziek is grenzeloos. Muziek is iets wat mensen verbindt, vreugde brengt en in droeve tijden verzacht. Naast Annemie, is de gitaar jouw beste vriend. Of je nu alleen aan een optreden begint of samen met Wim, het maakt niet uit. De vele glimlachen op ieders gezicht spreken boekdelen. Ga zo door en heel veel succes.
Groetjes, Lei Spreeuwenberg
See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Ik ken Math eigenlijk al mijn hele leven, tsja familie he dan kan dat gebeuren. Zo weet ik ook hoe hij samen met Wim het duo Um & Um is begonnen, geweldige teksten maakten ze op bekende liedjes. Als troubadour kan ik alleen maar zeggen diep respect hoe hij mensen blij kan maken met zijn bekende liedjes, je moet het maar kunnen en ga er maar aanstaan. Kleine moeite maar een oh zo groot plezier voor stervende, bejaarde, jarige en jubilerende mensen,
Toppie Math X.

Groetjes Helmie
See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Ik was vroeger al onder de indruk van de mooie liedjes van Um en Um. Ik heb nog een oud cassettebandje liggen die in nog wel eens beluister in de werkplaats.

Via Stichting Erato komt Troubadour Math geregeld langs om op te treden voor onze bezoekers op onze zorgboerderij. Hij weet de mensen te raken en je ziet iedereen opleven wanneer Math zijn liedjes speelt. Math, gewoon geweldig wat je doet.See MoreRead Less"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Beste Math, graag schrijf ik hier een stukje. Heb zelf ervaren zowel hier in de regio als ook in Lourdes wat jou muziek kan betekenen voor mensen. Het brengt vreugde in hun leven. Het brengt een glimlach of een traan op hun gezicht, maar vooral ben je echt voor hen daar. Ik wens je heel veel succes ook met Erato. Hoop dat het voor heel veel mensen nog een steun mag zijn. Ga vooral zo door."

Math's Reply

 

Your Friend
5

Onze pap is 65 geworden. Wij wilde iets specials. Samen met de kleinkinderen, kinderen, Margriet en Opa Teun werd er gezongen, gelachen en werd er ook een traantje gelaten. Alles was aanwezig. Ongedwongen tijdens het ontbijt aan de tafel liedjes zingen, herinneringen ophalen, geweldig. Iedereen deed mee. Zelfs de stoere mannen onder ons!! Super bedankt voor deze mooie warme morgen!!! "

Math's Reply

 

Your Friend
5

Wat ontzettend mooi om te zien hoeveel plezier mensen beleven bij het horen en meezingen met de liedjes van Math. Was ook een heel mooi en bijzonder optreden laatst bij mevrouw Huijs die 90 is geworden. Ondanks dat ze sommige dingen niet meer weet, kon ze wel Tulpen uit Amsterdam fantastisch meezingen. Je voelt goed aan wat het publiek waardeert en speelt daar heel mooi op in!
"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math heeft de verjaardag van mijn oma opgeluisterd. Naast zijn gevoel voor mensen is hij met zijn liedjes in staat om de emoties op zo'n dag samen te brengen. Het gemis van dierbaren en het vieren van het samenzijn brengt hij bij elkaar in een samenzang waaraan je wel deel moet nemen. Een aanrader voor elke bijzondere gebeurtenis die menigeen nog lang zal heugen."

Math's Reply

 

Your Friend
5

Maandagmiddag 9 maart 2015. Een heerlijke muzikale middag op pg-afdeling Saffier van De Meeuwbeemd te Venlo verzorgd door troubadour Math Craenmehr. Wat hebben we met z'n allen genoten. Samen zingen, luisteren, lachen en zelfs een dansje maken. Tot slot zong Math nog een aantal liedjes samen met troubadour Sjraar Peetjens. Toppie! Tot de volgende keer Math!"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Ik heb Math leren kennen als collega bij de vroegere PTT en muzikant bij Um en um. Humor en scherpe teksten waren hierbij een belangrijk onderdeel van hun repertoire. Math heeft uiteindelijk zijn passie gevolgd en is nu muzikant bij Stichting Erato, waar hij laat zien dat muziek van onschatbare waarde is voor het gemoed van zowel jong als oud!! "

Math's Reply

 

Your Friend
5

Het is steeds weer geweldig hoe deze man de mensen aan het lachen en zingen krijgt deze heeft een gouden stem en gave ga zo door math je maakt niet alleen de mensen in de zorg blij maar ook de mensen er om heen super optreden van je in hof ter berkel in horst we hebben van je genoten math en maria van rhee uit venray.
"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Zaterdag 28 februari 2015 heeft Math ons 60 jarig jubileum van vereniging ZijActief in Kelpen-Oler opgeluisterd met zijn liedjes. Het was fantastisch om te zien wat herkenbare liedjes met de mensen doet. Heel hartelijk bedankt voor deze mooie avond en nog veel succes voor de toekomst!"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Een heerlijke muziekmiddag op maandag 9 maart in De Meeuwbeemd-afdeling Saffier samen met Sjraar Peetjens. Wat hebben de mensen genoten. Samen genieten, samen zingen, samen lachen, een dansje maken of gewoon lekker luisteren. Wat een herkenning! Prachtig! Tot gauw!
Daphne Basten"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Hoi Math,
Wat geweldig wat jij bij mensen kunt doen! Gisteren optreden gehad van jou bij La Providence, 10 jarig bestaan dagverzorging. De deelnemers hebben ontzettend genoten, gelachen en gezongen. Het was een mooi feestje. Super bedankt!
groetjes,
Emmy Mooren"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Ha die Math, kei gaaf, wat jij allemaal doet voor andere mensen. Wat je met muziek niet allemaal kunt doen. De juiste snaar raken bij mensen en ze dan weer laten genieten of lachen. Soms ook wel een traan denkt ik.
"Kei schôn" wat jij doet!!!
Louis Vullings!!!"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math zorgde voor een feestelijke afsluiting van de kiemplekbijeenkomst in Schouwburg Venray. Persoonlijk contact, inspelen op het moment, een duet... het was erg leuk. Mensen hebben genoten en gingen voldaan naar huis. Bedankt!


"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math zorgde voor een feestelijke afsluiting van de kiemplekbijeenkomst in Schouwburg Venray. Persoonlijk contact, inspelen op het moment, een duet... het was erg leuk. Mensen hebben genoten en gingen voldaan naar huis. Bedankt!


"

Math's Reply

 

Your Friend
5

..van postbezorger tot ☀️ glimlach bezorger..

Troubadour Math is ervan overtuigd:
"Ons leven leven hier is een tussenstation"
..en dat maakt hij voor zijn luisteraars
een prettig verblijfsperron! "

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math is een muzikant in hart en nieren. Hij gaat met veel respect en gevoel om met de mensen voor wie hij zingt . En hij weet als geen ander hoe hij je moet raken met zijn mooie liedjes. "

Math's Reply

 

Your Friend
5

Vanmiddag Math's optreden in de Meeuwbeemd gezien. Bijzonder goed! Hij neemt de bewoners "aan de hand" mee naar hun muzikale herinneringen. En dan ontstaat er zelfs spontaan dans! Bravo !"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Math, het was een warm weerzien, leek als de dag van gister ook al was het even geleden...
Gasten verrast, medewerkers verblijd, mijn hart geraakt en een glimlach bezorgd: dank je wel!"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Os mam woord 75 naor. Wat guufs ze dan? Weekjwiste ut al snel...ein muzikaal boeket!Ut woord eine bonte en oetbundige ruiker samengesteld door enne meister bloombinder! Math bedankt!"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Een man een man een woord een woord!
Zelden iemand ontmoet met zoveel empatisch vermogen :-)
Blij dat hij zich wil inzetten voor Art for Caring .
Henk van Hemert"

Math's Reply

 

Your Friend
5

Ik ken Math al 38 jaar. 't Is 'n schatje. "

Math's Reply

 

Send a Message
×

Are you a professional? Build your online reputation, today!